Worden uw facturen niet voldaan?

Wanneer u producten of diensten levert bij een klant, dan spreekt u in de offerte of leveringscontract een betalingstermijn af. Althans, dit is verstandig. Dit wordt vaak niet gedaan. Als u loyaal bent stuurt u eerst nog een betalingsherinnering naar uw klant. Misschien is de rekening niet aangekomen of bij de verkeerde persoon terecht gekomen. Hierdoor biedt u de afnemer de mogelijkheid om alsnog te betalen. Hierna kunt u overgaan tot het inschakelen van een deurwaarder of een ander extern bedrijf die de incasso kan regelen. Bij ons is het mogelijk om voor de diensten van een deurwaarder eenvoudig een offerte aan te vragen.

Deurwaarders of incassobureau

Als u recht hebt op een bepaald bedrag van een debiteur, dan wilt u dit geld natuurlijk gewoon ontvangen. Vaak wordt er niet betaald en moet u actie ondernemen. Schakel dan een deurwaarderskantoor in. Een deurwaarder heeft een wettelijke status. Hierdoor gaan zijn mogelijkheden verder. Als u een deurwaarder nodig heeft, kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Gerechtsdeurwaarder

De officiƫle functienaam van een deurwaarder is gerechtsdeurwaarder. Deurwaarders mogen:

– Beslag leggen op iemand zijn loon
– Beslag leggen op de inboedel
– Een dagvaarding uitbrengen
– Een huis ontruimen

Offerte aanvragen

Indien u te maken heeft met wanbetalers dan is het verstandig om actie te ondernemen. Het inschakelen van een incassobureau / deurwaarder is hierbij de meest logische keuze. Maak gebruik van de diensten van NGC Incassobureau indien uw facturen niet betaald worden. NGC Incasso hanteert een strakke opvolging en is bewezen succesvol in het innen van openstaande incasso’s.