Arbeidsrecht, een introductie

ArbeidsrechtOnder arbeidsrecht vallen de afspraken die u met de werkgever heeft gemaakt bij het in dienst treden. Wanneer er geen regels zijn vastgelegd, volgt men de algemene richtlijnen. Als u denkt dat u ontslagen gaat worden of als u meer wilt weten over zaken die in uw contract staan, dan kunnen wij u verder helpen. Een advocaat voorziet u van juridisch advies in geval van ontslag of biedt rechtshulp bij een arbeidsconflict in uw regio.

Wat te doen bij een arbeidsconflict

Een arbeidsconflict op de werkvloer zorgt ervoor dat u niet meer graag naar werk gaat. U ondervindt stress en uw werk lijdt eronder. Voorkom dat een arbeidsconflict uit de hand loopt. Onze specialisten bieden staan u bij met deskundige hulp. Zoek uit wat uw voor rechten en plichten heeft. Als u op de hoogte bent van alle richtlijnen weet u precies waar u aan toe bent bij ontslag.

Juridisch advies

Vraag direct om hulp indien u tegen onduidelijkheden aanloopt in uw contract. Door duidelijkheid te scheppen, weet u wat van u en uw werkgever verwacht wordt. Er vallen veel zaken onder arbeidsrecht. Wordt u ontslagen en weet u niet wat u hieraan kunt doen? U wordt door onze specialisten spoedig juridisch bijgestaan.

Zakelijke en particuliere markt

Particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van onze experts. Zij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en zijn u graag van dienst wanneer u tegen vervelende situaties op werk aanloopt, er niet uitkomt bij een arbeidsconflict, niet begrijpt wat er in uw contract staat of verwacht dat u ontslag gaat krijgen. U heeft bij ons de mogelijkheid om van een jurist en een advocaat juridisch advies te krijgen als u bijvoorbeeld ontslagen wordt.

Samenwerking met lokale advocaten

Wij selecteren voor u specialisten die gegarandeerd vakkundig werk leveren en scherpe tarieven rekenen. Via ons vindt u met zekerheid een advocaat uit Den Haag met een specialisatie in arbeidsrecht die op pro deo basis werkt. Zorg ervoor dat u weet wat u verplichtingen en rechten zijn voor het geval u ontslagen wordt. Door op de hoogte te zijn van de regels rondom arbeidsrecht voorkomt u wellicht uw ontslag.