Scheidingsrecht

Wanneer u gaat scheiden, dan wilt u dat alle zaken snel worden geregeld. Als het niet zo lekker loopt tussen twee partners, dan is het fijn dat hier rekening mee wordt gehouden. Soms is het verstandig om beide een echtscheidingsadvocaat in armen te nemen. Een advocaat kan u beide professioneel bijstaan. Wij hebben een selectie van advocaten die u verder kunnen helpen bij het regelen van een scheiding.

Praktisch en financieel advies

Scheiden kost geld. Maar u wilt natuurlijk zoveel mogelijk geld besparen. Als u uw scheiding door onze specialisten laat regelen bespaart u gegarandeerd een hoop geld. In onze selectie hebben wij de beste advocaten op het gebied van scheiden die de scherpste tarieven rekenen. Hierdoor hoeft u nooit teveel te betalen.

Procedure

Als u nog goed met uw partner overweg kunt, dan is de procedure voor het scheiden een stuk eenvoudiger. Dan kunt u scheiden met één advocaat. Als u niet meer door een deur kunt, dan is het verstandig om ieder eigen advocaten in te schakelen. Wanneer u tijdens de procedure een mediator inschakelt, dan moet u alsnog een echtscheidingsadvocaat inschakelen om de scheiding officieel te maken. Als u tijdens de scheiding juridisch advies wenst, kunt u ook bij ons terecht.

Mediator of advocaat

Een mediator of echtscheidingsadvocaat vinden is heel eenvoudig. Wij hebben een selectie gemaakt van experts die u kunnen helpen. Een mediator kan u helpen bij het bemiddelen in een echtscheiding. Een (pro deo)advocaat maakt de scheiding officieel rond.

Samenwerking met lokale specialisten

Wij hebben een selectie gemaakt van advocaten en mediators. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend meerdere een consult op het gebied van scheiden aan te vragen. Zo valt het aanbod eenvoudig te vergelijken.